Onze visie

Leven verdient altijd een hoofdletter! Kreeg je te horen dat je ernstig en ongeneeslijk ziek bent? Bij onze thuisbegeleidingsequipe vinden we dat Leven met de hoofdletter een belangrijk onderdeel van onze opdracht. Wij zetten in op Leven toevoegen aan de dagen en starten een begeleiding graag op een moment dat we elkaar zonder druk kunnen leren kennen. We kunnen meedenken over de toekomst, levenskeuzes, ziekte en leven, comfort, de organisatie thuis, de kracht van mantelzorg en pijn- en symptoomcontrole. Dat is wat wij bedoelen met: “Leven verdient altijd een hoofdletter”.

Het team van Palliatieve Zorg Westhoek-Oostende

Nieuwsberichten

Steun Palliatieve ZorgPalliatieve Zorg Westhoek-Oostende wordt gefinancierd door overheidsmiddelen. Om de zorg zo optimaal mogelijk te organiseren, doen wij regelmatig een beroep op giften. In het verleden ontvingen wij reeds giften van particulieren en organisaties. Wij zijn hen hier dankbaar voor. 

 

Indien u Palliatieve Zorg Westhoek-Oostende financieel wenst te steunen, dan kunt u uw gift storten op onderstaande rekening met vermelding gift. 

     Steun Palliatieve Zorg
     BE57 7775 9645 8635
     


Wenst u als organisatie Palliatieve Zorg Westhoek-Oostende te ondersteunen, neem vrijblijvend contact met ons op via info@palliatieve.be of 051 51 98 00. 

 

Wij danken u van harte!