Corona

Omwille van de maatregelen ter preventie van de verspreiding van het Coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Onze kantoren zijn gesloten. De verpleegkundigen blijven bereikbaar voor hulpverleners: huisartsen, thuisverpleegkundigen, medewerkers van de ziekenhuizen.... We laten niemand in de steek.

Het team van Palliatieve Zorg Westhoek-Oostende

Nieuwsberichten

Vorming en voordrachtVoordracht
Om de bevolking vertrouwd te maken met palliatieve zorg gaat het netwerk graag in op vragen van socioculturele verenigingen naar informatie-avonden, voordrachten en dergelijke meer. U vindt ons aanbod hier.

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met Karine Depuydt, psycholoog en vormingsverantwoordelijke van het netwerk via info@palliatieve.be of 051 51 98 00.

 

Vorming
Door middel van vorming, intervisie, werkgroepen en studiedagen wenst het netwerk de deskundigheid van professionelen en vrijwilligers te bevorderen. Het vormingsaanbod van het netwerk vindt u hier.

Wenst u vorming op maat van uw organisatie? Misschien vindt u reeds inspiratie in ons bestaand aanbodNeem vrijblijvend contact op met Karine Depuydt, psycholoog en vormingsverantwoordelijke van het netwerk via info@palliatieve.be of 051 51 98 00.